Een bijzonder gunstig gesitueerde plek, in het hart van het stadscentrum

Locatie

The Dominican Hotel, Brussels
Facilities at The Dominican Hotel, Brussels
Local Attractions close to The Dominican Hotel, Brussels

Verscholen achter De Munt, het beroemde theater- en operagebouw, en op een steenworp afstand van de Grote Markt, bevindt het hotel zich op een perfecte locatie in het hart van de Europese hoofdstad. De geweldige booggalerijen zijn de zichtbare herinnering aan het Dominicaner klooster dat hier in de 15e eeuw gevestigd was. De prachtige façade van de woning van Jacques-Louis David - een neoklassieke kunstschilder beroemd om zijn schilderijen van de Franse Revolutie - dat ook op deze locatie heeft gestaan, is stijlvol geïntegreerd in het nieuwe gebouw.

The Dominican

Rue Léopold /
Leopoldstraat 9
1000 Brussel
België

Tel: +32 (0)2 203 08 08

The Dominican
Rue Léopold / Leopoldstraat 9
1000 Brussels, Belgium


Routebeschrijving

Volg de borden Brussel en dan Centre-Centrum. Wanneer u eenmaal in het stadscentrum bent, volg dan de borden La Monnaie-Munt. Het hotel ligt precies achter De Munt, aan de Rue Leopold.


Vanaf Luchthaven Brussel (BRU)

U vindt het treinstation op de kelderverdieping (niveau -1) onder het terminalgebouw van de luchthaven; deze is via de lift bereikbaar. De Brussels Airport Express vertrekt ongeveer iedere 10-30 minuten van en naar de drie hoofdstations Brussel-Noord, Brussel-Centraal en Brussel-Zuid. Deze treinen rijden van 5 uur ‘s ochtends tot middernacht. Een enkele reis kost €7,60.

Taxi's met tijdmeter staan doorlopend ter beschikking voor de aankomsthal. Taxi's met een vergunning zijn herkenbaar aan het geel en blauw herkenningsteken. Een taxirit van de luchthaven tot het hotel is ongeveer 15 km en kost tussen de € 40 en € 50. De Lijn bussen rijden om de 45 minuten naar het centrum. Alle prijzen zijn onder voorbehoud.


Vanaf Brussel-Zuid treinstation (Gare du Midi)

Vanaf Brussel-Zuid vertrekken metro´s iedere 3-5 minuten en bereiken binnen 10 minuten De Brouckère. Neem lijn 3 (richting Esplanade) of lijn 4 (richting Gare de Nord). Het hotel ligt op 200 meter van De Brouckère.


Parkeren

Het hotel beschikt niet over een eigen parkeergarage. Op enkele meters wandelafstand bevindt zich Parking Ecuyer, rue de l'Ecuyer 15. Deze is 24h open op alle dagen.
De Leopoldstraat is een voetgangerszone.

Personal Booking

Reward

lees meer

Boek een kamer

Verblijf vanaf

140 .00

Beste prijs garantie

+­32 (0)2 203 08 08