Contact

Vul onderstaand contact formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.


Voor persgerelateerde zaken kunt u terecht op de onderstaande website.

Press kit

Iets vergeten in The Dominican? Wij registreren alle gevonden voorwerpen op iLost. 

Als dit overeenkomt met het gevonden voorwerp, sturen we het item zo snel mogelijk op of kunt u het ophalen in het hotel.


U kunt alle gevonden voorwerpen vinden op:

iLost

The Dominican

The Dominican heeft geen eigen parking.

In de directe omgeving zijn er 2 publieke parkings: Schildknaap en De Munt.

Contacteer interparking.be voor meer informatie.


Komt u met de auto naar het hotel? Controleer dan op voorhand hoe u het hotel kunt bereiken. Er is een nieuw circulatieplan ingevoerd in de Vijfhoek, het stadscentrum van Brussel. Brussel heeft heel wat handige hulpmiddelen gecreëerd om u wegwijs te maken in de Vijfhoek. meer info


Rue Léopold / Leopoldstraat 9

1000 Brussels, Belgium

T. +32 (0)2 203 08 08

info@thedominican.be


VAT : BE0876.479.231

Locatie

Routebeschrijving

Volg de borden Brussel en dan Centre-Centrum. Wanneer u eenmaal in het stadscentrum bent, volg dan de borden La Monnaie-Munt. Het hotel ligt precies achter De Munt, aan de Rue Leopold.

Parkeren

Het hotel beschikt niet over een eigen parkeergarage. Op enkele meters wandelafstand bevindt zich Parking Ecuyer, rue de l'Ecuyer 15. Deze is 24h open op alle dagen. Voor verdere informatie, raadpleeg de website van Interparking. De Leopoldstraat is een voetgangerszone.

Vanaf luchthaven Brussel (BRU)

U vindt het treinstation op de kelderverdieping (niveau -1) onder het terminalgebouw van de luchthaven; deze is via de lift bereikbaar. De Brussels Airport Express vertrekt ongeveer iedere 10-30 minuten van en naar de drie hoofdstations Brussel-Noord, Brussel-Centraal en Brussel-Zuid. Deze treinen rijden van 5 uur ‘s ochtends tot middernacht. Een enkele reis kost €7,60.


Taxi's met tijdmeter staan doorlopend ter beschikking voor de aankomsthal. Taxi's met een vergunning zijn herkenbaar aan het geel en blauw herkenningsteken. Een taxirit van de luchthaven tot het hotel is ongeveer 15 km en kost tussen de € 40 en € 50. De Lijn bussen rijden om de 45 minuten naar het centrum. Alle prijzen zijn onder voorbehoud.


Vanaf Brussel-Zuid Treinstation (Gare du Midi)


Vanaf Brussel-Zuid vertrekken metro´s iedere 3-5 minuten en bereiken binnen 10 minuten De Brouckère. Neem lijn 3 (richting Esplanade) of lijn 4 (richting Gare de Nord). Het hotel ligt op 200 meter van De Brouckère.

×

Boek direct en profiteer:

10% korting op een overnachting

€10,- te besteden in het hotel

Gratis annuleren voor 14:00 uur op de dag voor aankomst (alleen op flexibele tarieven)

Meeting of event aanvragen

Vertel ons de ideeën en wensen van jouw vergadering of event

Offerte aanvraag

Een tafel reserveren

Kom jezelf opladen in ons restaurant en laat je verrassen!

Reserveer een tafel Exclusive Sunday Brunch